Massagefredag för mig idag

Idag är det fredag igen! Tiden går så sjukt snabbt i detta vädret, intalar jag mig i alla fall. Men speciellt denna veckan då det var en röd dag mitt i. Men jag ser verkligen fram emot helgen. Jag har massa roliga saker inbokade. På lördag ska jag träffa hela kompisgänget, ska vi gå ut och käka och hänga hela kvällen. På söndag ska jag träffa några andra kompisar som jag inte sett på hur länge som helst och på kvällen ska vi på middag till min morfar som har fyllt år här i dagarna. Till råge på det så har jag bokat in en timmes massage här i Sollentuna efter jobbet. Det blir en svensk klassisk massage hos Dias Massage i Sollentuna. Jag har varit där en gång innan och tyckte idag att det var dags igen. Jag älskar verkligen massage och jag tycker att det är så avkopplande och att det ger mig energi i flera dagar efteråt. Jag har provat några olika massage-ställen i Sollentuna men jag måste säga att Dias Massage är en utav de bästa. De har ett stort utbud av olika typer av massage samtidigt som de helt och hållet kan individanpassa behandlingen efter mina önskemål. Det värderar jag högt. I eftermiddag tänkte jag be dem att enbart fokusera på rygg och axlar, börja med 30 minuters hård och välgörande massage för att sen har de sista 30 minuterna med ren avkoppling och mjuk massage. Jag sitter fortfarande på jobbet men längtar i hela kroppen.