Byggfirma i Huddinge

Ett stort tack till byggföretaget i Huddinge, Ettans El & Design AB, som har varit med och hjälpt oss med renoveringen i vårt nya hus. De har verkligen gjort allting för att göra oss nöjda och verkligen lyssnat på vad vi velat göra med vårt nya hus. Varenda detalj som de har ordnat åt oss har varit snyggt gjort och när jag och min man har fått idétorka har de varit där och givit oss förslag på hur vi skulle kunna göra och om vi har varit belåtna med det förslaget har de fixat det åt oss. Och det är verkligen någonting som jag värdesätter, när byggföretag verkligen vill göra sina kunder nöjda och glada. Man märker verkligen att, som de skriver på sin hemsida, ”Hos oss på Ettans el & design AB är det viktigt att man som kund verkligen blir nöjd. Vårt mål med alla uppdrag är att göra kunden i fråga 100 procent nöjd med såväl arbetet som med erhållen kundservice.” och att alla deras medarbetare har en god utbildning och en lång erfarenhet inom byggbranschen.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få mig lite sömn innan arbetet börjar imorgon igen efter semestern.