Badrumsrenovering i Järfälla

Godkväll alla mina följare, hur har er dag sett ut?

Min dag har varit väldigt bra eftersom vårt badrum som vi renoverat äntligen är klart. Det känns verkligen så bra att det är färdigt och vi är verkligen så nöjda med resultatet. Det vi gjort är att blåsa ut hela vårt gamla badrum och efter det gjort om allting från grunden. Vi var tvungna att göra detta eftersom, som ni vet, var huset vi köpte inte det bästa bygget och då ville vi göra om allting från grunden. Så nu har vi satt in en bubbelpool och en separat dusch så det är väldigt fint nu. Men nu har jag tänkt att jag ska ut och ta en promenad och njuta av det här fantastiska vädret. Så ni alla som läser detta får ha en fantastisk kväll och jag hoppas ni får en bra morgondag också.  

( Uppdatering )

Förlåt, jag glömde ju att lägga upp bilder på vårt nyrenoverade badrum i Järfälla. Så de finns nu längst i detta blogginlägg. Kommentera gärna i kommentarsfältet vad ni tycker om vårt nya fina badrum.