Byggföretag i Nacka

Godmorgon bloggen! Hur har er dag varit? Har dem varit kreativ och rolig? Eller har den varit som min, där dagen bara bestått utav att ringa runt till olika byggföretag i Nacka? Men äntligen har jag hittat det rätta byggföretaget som tog sig tid att verkligen lyssna på mig och vad jag ville göra om i mitt vardagsrum. Vi pratade under en lång tid och de gav också förslag på hur jag kunde göra, för det var vissa detaljer som jag var osäker på och då gav de mig lite tips på hur vi kunde göra och det lät väldigt bra. De kommer redan imorgon för att kolla mer på hur mitt vardagsrum ser ut och vad de kan göra för mig. Och om ni har några förslag på vad jag kan göra med mitt vardagsrum får ni gärna kommentera detta inlägget. ( Bilder lägger jag upp längst ned här, så ni har möjlighet att se hur mitt vardagsrum ser ut nu idag ). 

Du gillar kanske också...